rondom het appartement

Ligging & Omgeving

;

Malaga, Costa del Sol

Het appartement ligt in een golfresort, Los Arqueros Golf & Country Club. In de omgeving zijn heel veel verschillende mogelijkheden om te golfen. Zie: Los Arqueros Golf. Binnen een straal van 20 km. bevinden zich 52 golfbanen. Bij het appartementencomplex horen 4 zwembaden. Eén ervan ligt vlak bij het appartement en is te zien vanaf het terras.

bekijk de locatie van het appartement op Google Maps

Het zwembad is voorzien van ligbedden, parasols, douches en toiletten.
De zee en het strand zijn op 10 minuten rijden vanaf het appartement, bij San Pedro de Alcántara, een sfeervol plaatsje met een gezellig plein. De boulevard van San Pedro wordt doorgetrokken tot het mondaine Puerto Banus, een jachthaven aan de Middelandse zee, waar de meest luxueuze jachten aangemeerd liggen en zeldzame, peperdure (sport)auto’s te bewonderen zijn. Hier zijn veel mooie en luxe winkels en je kunt er heerlijk flaneren over de boulevard. Op zaterdagochtend is er een “vlooien en antiekmarkt” De Rastro, bij de stierenvechtersarena Nueva Andalucia. Puerto Banus heeft veel uitgaansgelegenheden en een uitgebreid nachtleven.

Marbella is van oudsher een heerlijke vakantieplaats voor zowel rijke als gewone mensen. Het heeft een charmante binnenstad met nauwe steegjes in Andalusische sfeer, leuke winkels o.a. boutiques en juweliers. Het plein, Plaza de Naranjos, onder de sinaasappelbomen, heeft veel gezellige terassen. Marbella heeft ook een mooie boulevard met veel tapasbars.

Een andere leuke plaats in de buurt is Benahavis. Het is de andere kant op, meer de bergen in. Dit is een authenthiek Spaans plaatsje met een Moors uiterlijk. Er zijn veel restaurants en galleries. Op dinsdag is er een markt waar groenten en vers fruit verkocht worden.

Nog verder landinwaarts ligt Ronda, de grootste van de diverse witte dorpen. Het is gebouwd op een rotsplaat die wordt doorsneden door de spectaculaire Tajokloof. Het heeft veel bezienswaardigheden waaronder de stierenvechtersarena. Het is de wijdste ter wereld en één van de oudste van Spanje. Ronda is erg toeristisch maar heeft een tijdloze charme.

Andere leuke culturele uitstapjes zijn naar Sevilla, Granada, Gibraltar of Malaga. Het is ook mogelijk om met de ferry een trip naar Marokko te maken. In de omgeving is van alles te beleven. Hieronder een korte video over de provincie Malaga.

Video en informatie over Malaga provincie

bron: VakantiehuizenSpanje.nl

Bekijk beschikbare data

Wil je meer weten of reserveren?
Neem contact met mij op via dit formulier

e-mail

liesbeth@zonappartement.com

sms of Whatsapp

06 10080436